Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 48 38 229
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
Ασφαλείς Συναλλαγές

Σύντομο ιστορικό
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία εξειδικευμένων επαγγελματικών απορρυπαντικών και απολυμαντικών προϊόντων. Έχουμε αναπτύξει σημαντική εμπορική δραστηριότητα στον χώρο της υγείας και κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην αγορά των καθαριστικών και απολυμαντικών για ιατρική χρήση.  

Διαθέτουμε μία πλήρη σειρά από ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι απαραίτητη η υψηλού επιπέδου υγιεινή με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα. Για περισσότερα από 30 συνεχή χρόνια παρέχουμε με συνέπεια ένα σύστημα προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας. Είμαστε ο αξιόπιστος εξειδικευμένος τεχνικός σας σύμβουλος όσον αφορά στον καθαρισμό και την απολύμανση. Την εμπειρία που έχουμε από επαγγελματικές εφαρμογές, θέλουμε να μεταδώσουμε στους πελάτες μας και στο ευρύ κοινό, με σκοπό την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής στο περιβάλλον που ζουν και εργάζονται. 

Οι υποδομές μας
Λειτουργούμε σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και οργανωμένους αποθηκευτικούς χώρους, που τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το προσωπικό μας
Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων, που στελεχώνουν επαρκώς τα τμήματα Πωλήσεων και Τεχνικής Υποστήριξης, Διαγωνισμών & Προσφορών, Εμπορικής Διαχείρισης, Οικονομικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Ποιότητας και Κανονιστικών Υποθέσεων, Logistics, Μάρκετινγκ.