Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 48 38 229
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Eίμαστε σίγουροι για τα προϊόντα μας και ελπίζουμε ότι κι εσείς θα μείνετε ευχαριστημένοι με την αγορά σας.  

Κατόπιν αυτού, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μόνο σε περίπτωση μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών τους σε σχέση με την παραγγελία σας, ή εφόσον είναι ελαττωματικά.  Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν και η συσκευασία του βρίσκονται στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση λάθους ή ελατωματικού προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Στην περίπτωση επιστροφών παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας στο email eshop@pcosmidis.gr ή στο τηλέφωνο 210 4838229 για να σας καθοδηγήσουμε.