Το καλάθι μου

ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ {{ order.net_cost }}
ΦΠΑ {{ order.tax_cost }}
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ {{ order.final_cost }}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 48 38 229
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
Ασφαλείς Συναλλαγές
Απολύμανση για τα παιχνίδια παραλίας: Προστατεύοντ

Απολύμανση για τα παιχνίδια παραλίας: Προστατεύοντας την υγεία των παιδιών μας!

Τα παιχνίδια παραλίας είναι η απόλυτη διασκέδαση για τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων καλοκαιρινών ημερών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά τα παιχνίδια έρχονται σε επαφή με την άμμο, το νερό και κατ' επέκταση με βακτήρια. Επομένως, η απολύμανσή τους αποτελεί κρίσιμο βήμα για τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών μας.

Η απολύμανση των παιχνιδιών παραλίας δεν πρέπει να παραβλέπεται. Υπάρχουν αρκετοί μικροοργανισμοί, όπως βακτήρια και ιοί, που μπορεί να είναι παρόντες στην άμμο και να προκαλέσουν ασθένειες ή λοιμώξεις.

Για να διασφαλίσετε την ασφαλή χρήση των παιχνιδιών παραλίας, σας προτείνουμε μερικές συμβουλές για το πώς να τα απολυμάνετε με ασφαλή τρόπο:

  • Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και σαπούνι: Πλύνετε προσεκτικά τα παιχνίδια με ζεστό νερό και απαλό σαπούνι. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των ορατών ρύπων και των μικροοργανισμών.
  • Χρησιμοποιήστε απολυμαντικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό υγρό ή μαντηλάκια για να απολυμάνετε τα παιχνίδια παραλίας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση.
  • Ξεπλύνετε καλά: Μετά τον καθαρισμό και την απολύμανση, ξεπλύνετε προσεκτικά τα παιχνίδια με καθαρό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα των καθαριστικών – απολυμαντικών προϊόντων.
  • Στεγνώστε καλά: Αφήστε τα παιχνίδια να στεγνώσουν εντελώς πριν τα αποθηκεύσετε. Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει ξανά ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Βρείτε στο e-shop μας εξειδικευμένα απολυμαντικά και καθαριστικά προϊόντα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, για την προστασία των παιδιών σας και το καλοκαίρι! 

Σχετικά προϊόντα