Τρόπος αποστολής και χρόνος παράδοσης
Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία.  

Προσπαθούμε να στέλνουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, παραλαμβάνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής, και σε 2-5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εάν κάτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι από την στιγμή που θα το παραλάβουμε εμείς και θα σας το αποστείλουμε. Η μεταφορική εταιρεία παραδίδει τις εργάσιμες ημέρες έως τις 15.00.

* Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή, με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας, η αποστολή μπορεί να υπερβεί το προκαθορισθέν διάστημα.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1. Το προϊόν δεν είναι σε stock. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Εάν το επιθυμείτε, το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελίας σας.
3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 4838229, είτε στέλνοντας ένα email στο eshop@pcosmidis.gr και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής:
Για αγορές άνω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Για αγορές έως 50,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.