Σύντομο ιστορικό
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία εξειδικευμένων επαγγελματικών απορρυπαντικών και απολυμαντικών προϊόντων. Έχουμε αναπτύξει σημαντική εμπορική δραστηριότητα στον χώρο της υγείας και κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην αγορά των καθαριστικών και απολυμαντικών για ιατρική χρήση.

 

Διαθέτουμε μία πλήρη σειρά από ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι απαραίτητη η υψηλού επιπέδου υγιεινή με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα. Για περισσότερα από 30 συνεχή χρόνια παρέχουμε με συνέπεια ένα σύστημα προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας. Είμαστε ο αξιόπιστος εξειδικευμένος τεχνικός σας σύμβουλος όσον αφορά στον καθαρισμό και την απολύμανση. Την εμπειρία που έχουμε από επαγγελματικές εφαρμογές, θέλουμε να μεταδώσουμε στους πελάτες μας και στο ευρύ κοινό, με σκοπό την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής στο περιβάλλον που ζουν και εργάζονται. 

Οι υποδομές μας
Λειτουργούμε σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και οργανωμένους αποθηκευτικούς χώρους, που τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το προσωπικό μας
Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων, που στελεχώνουν επαρκώς τα τμήματα Πωλήσεων και Τεχνικής Υποστήριξης, Διαγωνισμών & Προσφορών, Εμπορικής Διαχείρισης, Οικονομικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Ποιότητας και Κανονιστικών Υποθέσεων, Logistics, Μάρκετινγκ.

Προϊόντα – Προμηθευτές
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλους τους κλάδους όπου η υψηλού επιπέδου υγιεινή με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα είναι απαραίτητη. Αντιπροσωπεύουμε κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά επιλεγμένους κατασκευαστικούς οίκους με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους.

Το όραμά μας
Να ανοίγουμε νέους δρόμους στον κλάδο μας, θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους.

Η φιλοσοφία μας
• Ενεργούμε προς ικανοποίηση των πελατών μας και της αγοράς.
• Ενεργούμε προς όφελος των εργαζομένων μας.
• Σεβόμαστε το περιβάλλον. 

Η δέσμευσή μας
• Σας ακούμε! Δίνουμε προσοχή στις παρατηρήσεις σας και βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας.
• Προσπαθούμε συνεχώς να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.
• Παραμένουμε περίεργοι και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε.
• Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση πρωτοποριακών και ποιοτικών προϊόντων.
• Παρέχουμε έντιμη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.
• Λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.